Maldivernes mange udtryk...

Billeder med en historie…

Jeg har en kollega, der tager de vildeste billeder. Den slags billeder, hvor motivet næsten flyver ud i hovedet på dig. Den slags billeder, der fortæller en historie uden ord. Hun kan noget med et kamera, hvor hun formår at fange folk i hverdagssituationer på en meget uopstillet måde. Samtidig rejser hun over hele verden, hvilket giver hendes billeder et eksotisk udtryk. Ofte er hun på farten alene og har ikke svært ved at tage kontakt, hvilket faktisk gør, at der med hendes billeder, følger en ægte historie.

Hun har en blog, der bliver opdateret, når hun har tid, men der ligger allerede en masse billeder med en lille beskrivelse, der giver billedet liv. Hun møder folk i øjenhøjde med et åbent sind og derfor fortjener hendes billeder at blive set.

Jeg synes derfor, at du skal tage et kig, ikke fordi hun er min kollega, eller fordi hun har bedt mig skrive det, men fordi hendes billeder fortæller en historie!

tumblr_n04huz8TTt1rhlf0ro1_1280

Foto: Emilie Rolighed

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maldivernes mange udtryk...