Farvel Mexico

Begyndelsen på 2 måneders rundrejse

Når dette kommer ud, sidder jeg i Kastrup Lufthavn med en chai latte i hånden. Det er blevet tid til endnu engang at forlade Danmark og på egen hånd drage ud i verden. Mit nye job tager mig på en to måneders rundrejse på Maldiverne og Sri Lanka.

Jeg har nu helt officielt sagt farvel til charterbranchen ved at investere i en rygsæk. Sådan en som alle de seje backpackere bruger! Dem, der aldrig kunne drømme om, at tage på familiehotel eller booke all inclusive. Egentlig var købet af rygsækken ikke ment som et statement, men mest fordi en af mine nye kollegaer, gjorde mig opmærksom på, hvor besværligt det er, at rejse med kuffert, når man rejser rundt. Da jeg ikke kunne finde min gamle rygsæk (fra dengang, hvor jeg også var en sej backpacker) måtte jeg jo købe en ny.

Efter en hel nats research på nettet, besluttede jeg mig for, at investere i en Gregory Stout 65 L. Den erfarne backpacker vil bide mærke i, at jeg har investeret i en mande/unisex-model, men den passede perfekt i størrelsen. Jeg vil helst rejse med 65 L. Derudover har denne model et hav at rum og lommer. Sidst, men ikke mindst, kan den åbnes på siden, som en slags kuffert, hvilket betyder, at man kan komme til sine ting både fra toppen og fra siden. Jeg fatter ikke, hvorfor ikke alle rygsække kan dette!!! Udover  rygsækken købte jeg også en flightbag, da jeg ofte hører om remme og spænder, der bliver ødelagt på flyturen. Hele molevitten er købt hos Campz.

12745862_10153596685248702_6220248242129284680_n

Nu er rygsækken pakket og jeg kan til min store begejstring konstatere, at den kun vejer ca. 15 kg. Jeg har vist aldrig rejst med noget, der vejer så lidt. Jeg er stor fan af rygsække!

Nu går turen i første omgang til Dubai med Emirates og deres fantastiske A380 . Efter et par timer i Dubai, flyver jeg videre til Sri Lanka, hvor jeg har et par dage i selskab med de to ledere og deres hold, som lige nu befinder sig i Hikkaduwa på den sidste del af deres rejse. På tirsdag mødes jeg med mit eget hold på Maldiverne, hvor vores eventyr starter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel Mexico