Mod sejlsæsonens slutning

Årets sidste tur på vandet

Så er efteråret for alvor begyndt at vise sig. Det bliver tidligere mørkt, bladene skifter farve og temperaturen kryber ned på 3-4 grader, når man godt morgentræt stiger på cyklen. Det betyder også, at det er tid til at tage bådene på land og dermed slutter sejlsæsonen for i år.

Jeg nåede heldigvis i denne uge at få to skønne ture i Øresund.

I mandags var jeg ude med klubbens turbåd. Udover skolebåde, så har min sejlklub også en turbåd, man kan købe sig ind i. Det har jeg ikke gjort, men jeg har til gengæld gjort mig gode venner med en af hovedkræfterne bag turbådsprojektet og det betyder, at jeg er velkommen til at sejle med. Vi havde en meget kold tur med høje bølger og strøm, der gav lidt arbejde. Det er dog en dejlig båd at sejle i hårdere vejr, da den ligger godt og stabilt. Det er i øvrigt en Albin Ballad, hvis nogen skulle være interesseret. Vi fik også en smuk solnedgang over København.

Onsdag stod på et glædeligt gensyn med Ran, båden jeg sejlede Sjælland Rundt i. Den skulle flyttes fra Svanemøllen til Kastrup Havn. Denne tur bød på lidt varmere vejr, måske havde jeg også klædt mig bedre på! Varm te og en smule natnavigation, da det jo bliver utroligt tidligt mørkt nu. Det var sjovt at sejle Ran igen, for pludselig kunne jeg mærke, hvor meget der er sket, siden jeg sejlede Sjælland Rundt med under to måneders sejlererfaring og så frem til nu, hvor jeg afslutter første sæson.

Men nu er det slut for i år. Om 10 dage starter vinterundervisningen i Navigation og så må vi pænt vente til foråret inden der igen kommer vand under kølen.

img_0109

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mod sejlsæsonens slutning