Smuttur til London

Turen gå til Samos

Så er 14 dejlige dage i Danmark ved at være slut. Det har simpelthen været så dejligt at være hjemme. Faktisk meget dejligere, end jeg havde regnet med! Jeg trængte til ferie, til at slappe af og til at slippe guidelife for en stund, men at jeg også trængte til at hænge ud med min mor, sludre med veninderne og drikke øl med vennerne, det var jeg ikke forberedt på.

2015-09-02 18.08.51

Mine venner er gode til at sætte sig ind i min dagligdag. Det skyldes selvfølgelig at mange af dem selv er gamle guider. Derfor kan jeg åbent og ærligt fortælle, hvordan jeg har det og hvordan jeg opfatter det at arbejde for Star Tour, som er meget anderledes and at arbejde for Atlantis Rejser. Samtidig er det gået op for mig, at jeg savner en lidt ældre vennekreds. Tingene bliver sat i perspektiv, når man får sin hverdag på afstand.

Jeg nåede det hele i ferien, både at komme i gang med træningen og kosten igen, jeg nåede at se hesten, vennerne, København, hospitalet, tandlægen og frisøren, som i øvrigt har klippet alt min fine lange hår af. Det er også lidt af en omvæltning!

2015-09-06 11.08.06 2015-09-08 14.37.58 2015-09-09 09.22.29 2015-09-10 18.21.27 Men alting har en ende, som Shubidua synger (Det siger lidt om min alder, når jeg citerer Shubidua) og nu går turen hjem til Samos, hvor de sidste tre uger af sæsonen skal skydes af.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuttur til London