Er du rejsende eller turist???

Store nyheder på sejlerfronten

Jeg har tidligere udtrykt min begejstring for Tv2-programmet “Kurs mod fjerne kyster”, hvor seerne kommer med Mikkel Beha og hans familie på jordomsejling på skibet Havana. Første sæson sluttede i foråret og lige siden har jeg håbet på en sæson to. I dag kom meldingen endelig. Næste sæson er blevet optaget og vil være klar i 2015. Det var en virkelig god nyhed.
Her er et lille interview med Mikkel Beha, hvor han fortæller, hvad vi kan forvente os af næste sæson. Jeg glæder mig allerede 🙂
 (facebook)
Jeg er i øvrigt lige blevet færdig med Christian H. Liebergreens bog “11 meter frihed”, der handler om Christians jordomsejling non stop og solo. Selvom jeg bliver fascineret af mennesker som Christian og Jessica Watson, der også tog turen alene rundt om jorden, så ville jeg aldrig selv planlægge min jordomsejling uden stop (Som om jeg nogensinde kommer i en situation, hvor jeg skal planlægge en jordomsejling!) En del af oplevelsen for mit vedkommende vil være at opleve den verden, jeg sejler til. Opleve på land så vel som på vandet.
(gucca.dk)
“11 meter frihed” er dog velskrevet og humoristisk. Til tider næsten tragikomisk, da manden bliver småskør af at være afskåret fra andre mennesker så længe, men han er opmærksom på det og deler det ærligt i bogen.
Nu har jeg snart været alle sejlerbiografierne igennem. Jessica Watsons bog “True Spirit” kan i øvrigt også anbefales og nåede man ikke at se dokumentaren “Maiden Trip” om Laura Dekker på DR, så findes den på Netflix. Jeg skal vist til at se mig om efter en ny genre!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du rejsende eller turist???