Destination: Unknown

Last week of the high season….

“Last week of the high season!”
Sådan skrev vores traffic manager i dagens lufthavnsmail. Det betyder, at vi næste tirsdag går ned i fly og dermed officielt træder ud af højsæsonen. En højsæson, der startede for under to måneder siden. Sæsonen på Samos må siges at være meget kort!

På andre destinationer arbejder man ofte 6-7 måneder imens vi skal være her i allerhøjest 5 måneder. Det betyder, at sæsonen allerede så småt er ved at være slut. I morgen får vi at vide, hvor vi skal hen til vinter og alt efter hvor jeg skal hen, kan jeg risikere at jeg ikke kommer tilbage til Samos, når jeg tager på ferie i slutningen af august. Det er godt nok en mærkelig fornemmelse!

Selvom jeg er meget begejstret for Samos og godt kan lide at arbejde her, så er der også rigtig mange ting, der ikke fungerer. Selvom Samos er en lille destination, så har jeg aldrig været på en destination, hvor der er så meget kaos. Selvom vi er i slutningen af sæsonen, så kommer der stadigvæk daglige ændringer af ting, der burde have været på plads fra starten.

En del af problemerne skyldes muligvis, at vi alle sammen arbejder med alle områder, hvilket betyder, at vi ikke specialiserer os i noget, men skal kunne alt. Det er jo fedt for os, fordi vi har en varieret dag, men for nogen, er det svært at beholde overblikket. Men pyt med det, jeg er glad for at min første sæson for Star Tour gav mig mulighed for at afprøve alle områderne, også dem jeg ikke har arbejdet med tidligere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Destination: Unknown