10 alternative oplevelser i Japan

Japan i billeder

Japan er fantastisk… Et land med tydelige og stolte rødder i det traditonelle Asien, men samtidig et land, der adskiller sig fra ethvert andet land, jeg har rejst i, i den del af verden. Kulturen og traditionerne stikker dybt, men den moderne verden har lige så stor rodfæste i især den yngre befolkning. Det giver et kontrastfyldt billede med historiske templer side om side med moderne neonlys. Japan er fyldt med kontraster, men venligheden og hjælpsomheden er gennemgående, hvilket gør Japan til et land, der er nemt at rejse i.

Uanset hvor berejst du er i Asien, bør du opleve Japan mindst en enkelt gang. I stedet for lange rejsebeskrivelse, har jeg nedenfor samlet vores bedste billeder, hvilket forhåbentlig giver et lille indblik i, hvilken begivenhedsrig tur, vi havde.

Jeg har samlet en lille oversigt over nogle af de oplevelser, du ikke nødvendigvis finder i de traditonelle guidebøger her.

Du kan også læse om vores forberedelser her.

Tokyo

Japanske blomster i Tokyo

Smukke japanske haver

Tokyo by night

Bambusskov 

Yunohana Resort Suisen

Kyoto

Fushimiinaritaisha templet

 

Tokyo Disneyland

Mt. Fuji

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 alternative oplevelser i Japan