Sæsonafslutning!

If it ain’t broken…. Well it is!

Da jeg var hjemme på ferie i Danmark, opdagede jeg få timer inden jeg skulle flyve, at min kuffert var gået i stykker. Ikke bare lidt, men så meget, at jeg måtte impulsshoppe en ny med det samme. Jeg endte med en noget større model, som egentlig ikke virkede så stor, lige indtil dette billede blev taget. Det er altså min nye kæmpekuffert!

IMG_6403

Jeg er i fuld gang med at pakke. Det er en meget kedelig omgang, da internettet er røget i vores lejligheder og vores vært ligner ikke en, der har tænkt sig at fikse det inden vi rejser. Så jeg kan ikke engang nyde en god film til pakkeriet.

En ulykke kommer jo sjældent alene, eller i par for den sags skyld, derfor er vores vaskemaskine selvfølgelig også gået i stykker. Da jeg sagde det til min vært, stod han længe og kiggede på maskinen indtil han konstaterede, at den var helt kaput. Han tilbød at tage mit vasketøj med til hans hotel og vaske det der. Jeg var meget i tvivl, om jeg nogensinde ville få mit tøj at se igen, men i går aftes, da jeg kom hjem, hang det lige så fint til tørre på mit tørrestativ. Det er græsk gæstfrihed, når det er bedst!!! Så nu får jeg da lidt rent tøj med til Lanzarote 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæsonafslutning!